Coaching.

In mijn praktijk merk ik dat ik de mensen meer en meer op een coachende manier behandel. Samen bekijken we wat nodig is en werken er meteen aan. Bij vermoeidheidsklachten bijvoorbeeld kan er direct resultaat geboekt worden door mensen zich bewust te laten worden van het feit dat ze voortdurend hun energie mengen met anderen. Door eenvoudige technieken, zoals je eigen ruimte beter neerzetten en energie uitwisselen met anderen, voelen mensen zich vaak gelijk energieker en blijer. Tegelijkertijd kan het ook vitaliteit en welbevinden opleveren, wanneer we het voedingspatroon en bewegingspatroon aanpassen, eventueel aangevuld met wat voedingssupplementen. Het leven wordt dan ineens weer leuk en uitdagend. Bovendien ga je steeds meer contact krijgen met wie je in de kern bent en word je je weer bewuster van wat je nou werkelijk wilt in het leven.

Er komt meer ruimte om te genieten en gewoon weer plezier te maken. We kunnen van overleven in leven stappen en hebben niet meer het gevoel dat we door de waan van iedere dag worden geleefd. We krijgen meer en meer grip en weer de controle over ons eigen leven. Het is ook voor mij zo leuk om te zien hoe mensen binnen korte tijd veranderen in positieve zin. Investeer in jezelf en verbeter je levenskwaliteit.


Kom eens langs wanneer het je aanspreekt!

Het tarief is € 60,- per uur.

Wil je meer informatie dan kan je mij mailen via de (navigatie) button “Contact

Ik neem dan z.s.m. contact met je op!

Leer meer over mij

Tanja Waterreus

Natuursteenlaan 111

2719 TB Zoetermeer

E-mail:   tanja.waterreus@ziggo.nl

Internet: www.tanjaclavel.nl


Consulten die binnen 48 uur voor aanvang van een afspraak worden afgezegd of worden vergeten, worden in rekening gebracht.


Mijn praktijk voldoet aan de eisen die in de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) worden gesteld.

Ik sta via het NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) ingeschreven en ben daarmee ook aangesloten bij hun klachtenregeling  (www.nibig.nl).