Reconnectieve Healing

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. DeintentievanReconnectiveHealingis voornamelijk heling, die op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. Reconnectieve Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Reconnective Healing reikt voorbij iedere techniek. Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn.

Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Tijdens een sessie wisselen wij samen de frequenties uit met het universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst maar in de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Het enige is dat we samen de frequenties hun werk laten doen. 

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat ik iedere keer weer versteld sta van wat er gebeurt. De persoon die ik de eerste keer een Reconnective Healing mocht geven was Diabetes patiënt met hoge bloeddruk en een open wond aan zijn teen, die al ruim een half jaar niet dichtging. Verder kampte deze persoon met een zeer laag HB en ijzergehalte in het bloed. Twee weken na de eerste Reconnective Healing bleek de wond genezen en het HB –en ijzergehalte behoorlijk te stijgen. De energie van deze persoon was enorm gestegen en hij had overal weer zin in en kon en kan de hele wereld weer aan.

Het is maar een voorbeeld maar ik ben zelf erg enthousiast en dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Het is belangrijk te weten dat je geen klachten hoeft te hebben om een Reconnective Healing te ondergaan. De frequenties brengen balans op wat voor manier dan ook. 

 

Geadviseerd wordt drie sessies te ondergaan om je systeem in balans te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk minder sessies af te spreken. Het staat iedereen vrij te doen wat goed voelt. 

      KOSTEN: € 60,- per consult van ongeveer een uur. 

Leer meer over mij

Tanja Waterreus

Natuursteenlaan 111

2719 TB Zoetermeer

E-mail:   tanja.waterreus@ziggo.nl

Internet: www.tanjaclavel.nl


Consulten die binnen 48 uur voor aanvang van een afspraak worden afgezegd of worden vergeten, worden in rekening gebracht.


Mijn praktijk voldoet aan de eisen die in de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) worden gesteld.

Ik sta via het NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) ingeschreven en ben daarmee ook aangesloten bij hun klachtenregeling  (www.nibig.nl).